1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ümit Özdağ’dan tüm teşkilatlarımıza “provokasyon” uyarısı

Ümit Özdağ’dan tüm teşkilatlarımıza “provokasyon” uyarısı

featured

Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya hesaplarından partimizin tüm teşkilatlarına önemli talimatlar yayınladı.

 

 

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Zafer Partisi’nin değerli il ve ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları; Öcalan ve PKK ile başlatılan görüşme süreciyle birlikte DEM’in ve terör örgütüne sempati duyan tabanın rahatsız edici tutum ve davranışlar gösterebileceği anlaşılmaktadır.

Örnek verelim; DEM Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın, kahraman koruculara karşı tehditkar açıklamaları, Cumhurbaşkanı başdanışmanına hakareti. Hacettepe Üniversitesi’nde de PKK terör örgütü sempatizanlarının olay çıkarması, öğrencileri terörize etmesi. Zafer Partisi’nin bütün teşkilatları, il ve ilçelerinde her türlü provokasyon girişiminden ısrarla uzak durmalıdır.

Olası tahriklere mutlak bir tepkisizlik ile cevap vermeli ve devletin adli, idari mekanizmasını göreve davet etmelidirler. Türkiye Cumhuriyeti askeri, polisi, jandarması ve savcıları var.

Bütün Zafer Partisi kadrolarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

Ümit Özdağ’dan tüm teşkilatlarımıza “provokasyon” uyarısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!