1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Yeniden Aydınlanma Derneği, İYİ Parti Sakarya teşkilatını ziyaret etti

Yeniden Aydınlanma Derneği, İYİ Parti Sakarya teşkilatını ziyaret etti

featured
Yeniden Aydınlanma Derneği Sakarya Şube Başkanı Adem Arı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
İl Başkanı Kılıçaslan, “Yeniden Aydınlanma Derneği’ni ülkemizi geleceğe taşıyacak bir aydın hareketi olarak görüyoruz” dedi.
 
Hedef ve çalışmalar
Gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Adem Arı, Yeniden Aydınlanma Derneği’nin kuruluş amacını, hedeflerini, yurt genelindeki teşkilatlanmasını, şimdiye kadar gerçekleştirdiği çalışmaları ve hedeflerini anlattı.
“Halk ile Devlet arasında temas”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yeniden Aydınlanma Derneği Başkanı Adem Arı: “Biz bir sivil toplum kuruluşuyuz. Siyasi partiler toplumun desteğini alarak devlet yönetimine talip olan oluşumlardır. Sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin halk ile temasını güçlendiren yapılardır” dedi.
Teşekkür etti
Arı’ya teşekkür eden İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan: “Biz halkın teveccühünü kazanmayı hedefliyorsak halka inme noktasında tüzüğümüze, ilkelerimize ve devlet yönetim felsefemize uygun dahası milletin geleceği için olumlu düşüncesi olan her türlü kuruluşla iletişim halinde olmak durumundayız. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yeniden Aydınlanma Derneği, İYİ Parti Sakarya teşkilatını ziyaret etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.