Yiğit Sivri; muhteşem cemiyetle adımını attı

featured

ASRİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Yiğit Motosiklet Yönetim Kurulu Başkanı Erhan & Fulya Sivri çiftinin Altınküre Okulları 4. Sınıf öğrencisi olan biricik oğlu Yiğit Sivri; Erkan Sezgin Düğün Salonu’nda gerçekleşen muhteşem cemiyetiyle sünnet oldu.

Sakarya’nın tanınmış esnaflarından Abdullah & Filiz Sivri çifti ile Erdin & Nurten Akma çiftinin torunları; ASRİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Yiğit Motosiklet Yönetim Kurulu Başkanı Erhan & Fulya Sivri çiftinin biricik oğlu Yiğit Sivri; çok sayıda davetlinin katılımıyla; dillere destan cemiyetiyle sünnet kervanına katıldı.

Annesi ile Zeybek oynadı

Bu mutluluklarını paylaşmak için kendisini yalnız bırakmayan misafirlere karşı Annesi Fulya Sivri ile birlikte Zeybek oynayan Yiğit; onlara güzel bir sürpriz yaptı. ASRİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal ve Yönetim Kurulu üyelerin aileleri ile birlikte tam kadro hazır bulunduğu cemiyette; Yiğit Sivri’yi tebrik etmek için uzun kuyruklar oluşturan davetliler; mutluluklarına ortak oldu.

Yiğit Sivri; muhteşem cemiyetle adımını attı Yiğit Sivri; muhteşem cemiyetle adımını attı Yiğit Sivri; muhteşem cemiyetle adımını attı Yiğit Sivri; muhteşem cemiyetle adımını attı Yiğit Sivri; muhteşem cemiyetle adımını attı Yiğit Sivri; muhteşem cemiyetle adımını attı

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!