• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Bal ligi 11 grupta Çorlu ve Kalaycı kazanarak zirve takibi içinde kaldılar

featured

Bal ligi 11 grupta Çorlu ve Kalaycı kazanarak zirve takibi içinde kaldılar

Sinop hata yapmadı

Bal ligi 11 grupta hedef peşinde olan üç takımda gecen haftayı kayıpsız geçtiler. Lider KÇ Sinop evinde Serdivansporu, Trakya derbisinde Çorlu Tekirdağsporu ,Kalaycısporda sonuncu İstanbul Modafeni tek golle geçerek playof yarışı içinde kaldılar. Hendeksporun farklı Bileçik galibiyetiyle ilk dört takım arasında yer alırken ,alt sıralarda Kazımpaşa Birlik İstanbulda Vefaya  kafa tutarak haftanın süperiz sonucuna imza atıp ,İstanbulun düşme yarışına heyecan yükledi. Hendek dereköyün 1918 Bayburtun ligten çekilmesiyle haftayı hükmen galibiyetle kapadığı hafta içinde çerkezköyün evinde Bahcelievleri 2-1 yenerek Trakya’nın düşmemek adına verdiği yarışta Tekirdağspora yaklaşması geride kalan haftanın önemli sonucu olarak geride kaldı. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

KÇ SİNOP SERDİVAN ENGELİNE TAKILMADI

Bal ligi 11 grubun lideri İstanbul KÇ Sinop pamuk ipliğine bağlı liderliğini gecen hafta oynadığı Serdivanspor maçını 3-1 kazanarak devam ettirdi. Lider KÇSinop Sakarya Temsilcisi Serdivansporu ilk yarıda 43 de Mustafa ,70 de Salih ve 90+3 de A.Kadirin attığı gollerle 3-1 yendi. Bu karşılaşmada temsilcimiz Serdivansporun tek sayısını 84 de Semih kaydetti. Lider KÇ Sinop 44 puanla grupta gecen haftanın lideri olarak kendine yer buldu.

ÇORLU TEKİRDAĞI TOPA TUTTU

KÇ Sinopa puan olarak en yakın takım olan Çorluspor ilk devre maçında deplasmanda 1-0 yenildiği Tekirdağspora Trakya derbisinde fark attı. Tekirdağspor karşısında 5 dakikada erken golle 1-0 öne gecen Çorlu 20 dakikada Hakanın Kırmızı kart görmesiyle on kişi kalan Tekirdağspor karşısında 5-25 ve 37 Dakikada Volkanın attığı gollerle devreyi 3-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında gollere devam eden Çorluspor 68 de Mert ve 78 dakikada Mehmet’in attığı gollerle  Trakya derbisini 5-0 kazanıp lider KÇ Sinopu bir puan geriden 44 puanla takibini sürdürdü.

KALAYCI BİR ATTI ÜÇ ALDI

Kalaycıspor kendi evinde kolay gözüken maçın içinden üç puanı tek golle aldı. Temsilcimiz İstanbul grubundan düşmesi kesinleşen Modafeni 24 dakikada Sercanın ayağından bulduğu tek golle 1-0 yenerek 38 plan puanını 41 yükseltti. Ligin ilk yarısında İstanbulda oynanan karşılaşmayı da Kalaycıspor 1-0 kazanmıştı.

HENDEK YUKARILARA GÖZ KIRPTI

Bal ligi 11 grupta istikrarsız sonuçlar alarak Playof şansını zora sokan Hendekspor Bileçiksporu evinde farklı yendi ve 36 puana yükseldi. Mavi Beyazlılar ligin ilk yarısında deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Bileçiksporu rövanşta 5-0 yenerken bu karşılaşmada gollerini 1-37 Tolga , 27 Umit Koz ,61 -81 de Salih kaydetti. Hendekspor bu farklı galibiyetin ardında puan sıralamasında ilk üçün peşinden dördüncü sıraya yükseldi. Hendeksporun lider KÇ Sinopla arasındaki puan farkı  8 olarak yerini korudu.

BAK ŞU BİRLİĞE

Kazımpaşa Birlik İstanbulda grupta düşmemek adına çırpınan Vefaya kafa tuttu. Kazımpaşa Birlik ilk devre maçında yenildiği Vefa önünde iki kez geriye düştü ama pes etmedi. Vefa 11 dakikada Alpaslanla öne geçti. Kazımpaşa Birlik bu gole 45 de Azizcanla karşılık verdi ve devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti. İkinci yarıda Vefa golcüsü Yılmazla 70 de tekrar öne geçti 2-1. Kazımpaşa Birlik günün golcüsü Azizcanla  88 de bulduğu golle Vefanın üç puan hayallerine geçit vermedi.2-2 Bu beraberlikle Vefa 27 puana  yükselirken ,Kazımpaşa Birlikte 11 puanla alttan ikinci sırada ki yerini korudu.

ÇERKEZKÖY BAHCELİEVLERİ PUANSIZ GÖNDERDİ

Trakya grubunda düşmeme mücadelesi veren Çerkezköy ile İstanbul grubunda aynı mücadele içinde olan Bahcelievler arasındaki mücadeleyi kazanan takımın adı Çerkezköy oldu. Karşılaşmanın içinde yer alan üç golün ilk yarıda olduğu mücadelede Çerkezköy maçı Yavuz ve Samedin ayağından bulduğu gollerle  2-1 kazanarak 34 puana yükseldi. Kaybeden Bahcelievlerin tek golünü ise Yakup kaydetti. Bu yenilgi ile İstanbul takımı Bahcelievler 29 puanda kaldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!