1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Dikbayır Pazartesi pazarını ziyaret etti

Dikbayır Pazartesi pazarını ziyaret etti

featured
0
Paylaş
Dikbayır Pazartesi pazarını ziyaret etti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, eşi Nigar Dikbayır ile birlikte Şeker Mahallesinde  her hafta açılan pazartesi pazarını ziyaret etti. Dikbayır, ziyaret sırasında alışveriş yaparak kendisine iletilen sorunları dinledi.
”Temel kaynağından dinledik”
Dikbayır her ay gerçekleştirdiği pazar ve market ziyaretlerine bu hafta Şeker Mahallesinde her hafta açılan pazartesi pazarı ile devam etti. Dikbayır’a İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Daha önceki aylarda yine eşiyle birlikte pazar ve market alışverişi yaparak açıklanan enflasyon oranlarını eleştiren Dikbayır: ”Bu ayda eşimle birlikte Sakarya’mızda Şeker Mahallesinde her hafta açılan pazartesi pazarını ve pazar esnafımızı ziyaret ettik. Memleketimizdeki sorunlara çare bulmak için dertleri temel kaynağından, milletimizden dinledik” dedi.

Dikbayır Pazartesi pazarını ziyaret etti
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!