1. Haberler
  2. Haberler
  3. Hakkı Uçarve Tekin Aktaş; Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi

Hakkı Uçarve Tekin Aktaş; Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi

featured

Sakarya’da, iş dünyasının önde gelen isimlerinden Hakkı Usta’nın Adana Sofrası sahibi Hakkı Uçar ve KebapçıBey Erenler sahibi Tekin Aktaş; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi. Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin Genel Başkanlığı’nı yürüttüğü 15 Temmuz Milli İrade Derneği’nin davetlisi olarak gerçekleşen buluşmada, Hakkı Usta’nın Adana Sofrası & KebapçıBey Danışmanı Mehmet Koç da yer aldı.

NG Enjoy Sapanca’da Buluşma

NG Enjoy Sapanca’da gerçekleşen toplantıda, Hakkı Uçar ve Tekin Aktaş, Cumhurbaşkanı Tatar’a işletmelerinin Sakarya’daki faaliyetleri ve gelecekteki projeleri hakkında bilgi verdiler. Hakkı Usta’nın Adana Sofrası ve KebapçıBey’in sahipleri, Cumhurbaşkanı Tatar’a işletmelerinin başarılarını ve Sakarya’daki iş ortamını anlattı. Adana Sofrası sahibi Hakkı Uçar ve KebapçıBey Erenler sahibi Tekin Aktaş ve Hakkı Usta’nın Adana Sofrası & KebapçıBey Danışmanı Mehmet Koç programda ayrıca; AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Sakarya Volaybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesine Müdürü Mustafa Bulut ile de görüştü.

Hakkı Uçarve Tekin Aktaş; Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldiHakkı Uçarve Tekin Aktaş; Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi

Hakkı Uçarve Tekin Aktaş; Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!