1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sakarya Kadın Girişimciler Derneği, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile buluştu

Sakarya Kadın Girişimciler Derneği, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile buluştu

featured

Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği (SAKİKAD) Başkanı Nagihan Aygün ve Başkan Yardımcısı Tuğba Sevilmiş; 15 Temmuz Milli İrade Derneği’nin davetlisi olarak Sakarya’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Sakarya Üniversitesi ve NG Enjoy Sapanca’da bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gerçekleştirdiği ziyarette kendilerine gösterilen sıcak ilgiyi unutmadı. Sakarya’daki buluşmada da benzer bir ilgi ve misafirperverlik ile karşılanan Cumhurbaşkanı Tatar, iki ülke arasındaki dostane ilişkilerin önemine vurgu yaptı.

SAKİKAD Başkanı Nagihan Aygün, derneğin kadın girişimcileri desteklemek ve uluslararası iş birliklerini güçlendirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalardan bahsetti. Başkan Aygün; “Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’ı Sakarya’da ağırlamaktan büyük onur duyduk. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde karşılıklı verimli sohbet gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya Kadın Girişimciler Derneği, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile buluştu Sakarya Kadın Girişimciler Derneği, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile buluştu

Sakarya Kadın Girişimciler Derneği, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!