KİM KAZANIR?

featured

KİM KAZANIR?

Uzun yıllardır siyaseti dışından takıp ettim..19 yaşındaydım Rahmetli Ecevit Sakarya mitingine gelmişti.. Elimde kamera seçim otobüsünün üstüne çıktım,Ecevit ile aramda bir metre vardı..O günü hiç unutamadım ama etkilenmesine etkilenmedim de ,ilk oyumu bildiğim yere verdim, Pazar günü seçim var,yerel seçim Sakarya’da seçim havası yok gibi,bazı ilçeler hariç..Sakarya büyük şehirde Ak parti adayı Yusuf Alemdar ile Saadet partisinin adayı Ömer Abdullah Ayhan arasında bana göre başa baş bir yarış olacak.. Ömer Abdullah Ayhan çok çalıştı ve sevilen bir isim at başı bir seçim bekliyorum..Adapazarı’nda da ise kimin kime oy vereceği belirsiz, çok kişinin fikri bile yok..Mutlu Işıksu bu durumda önde
..Erenlerde Yeniden Refah adayı Şenol Dinç adeta sevgi seline tutulmuş,bu kadar sevilen bir isim bana göre çok önde.. Serdivan da karışık iktidar adayı Osman Çelik ve CHP adayı Aydoğan Arslan arasında ki yarışı diğer partilerden kayan oylar belirleyecek.. Söğütlü de Başkan Koray Ozten bir adım önde, Kaynarca Yeniden Refaha geçecek gibi görünüyor.. Hendek te ise adeta İrfan Püsküllü rüzgârı esiyor..Hendek ilçesinin yakından tanıdığı ,sevilen başkan İrfan Püsküllü çok rahat , Çünkü Hendek hakkına güveniyor.. Çok Özel bir çabası da yok.Çünkü Yaptıkları yapacaklarının teminatı gibi, İrfan başkan bu seçimde bana göre işi bitirmiş gibi gözüküyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!