1. Haberler
  2. Spor
  3. Sakaryaspor PFDK’ya Sevk Edildi!

Sakaryaspor PFDK’ya Sevk Edildi!

featured

Trendyol 1.Lig play-off final müsabakasında Bodrumspor’a 3-1 mağlup olan Sakaryaspor, bu karşılaşmanın ardından profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk edildi.TFF’den yapılan açıklamanın ardından yeşil siyahlıların nasıl bir ceza alacağı PFDK toplantısı sonrasında belli olacak

İŞTE O KARAR

SAKARYASPOR A.Ş. Kulübü’nün 30.05.2024 tarihinde oynanan SAKARYASPOR A.Ş.-BODRUM FK Trendyol 1. Lig Play Off müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca, “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi, 2023-2024 Sezonu TFF 1. Lig Müsabakaları Statüsü’nün 6/5 ve Ek-1 maddesi ile Süper Lig ve 1. Lig Yayın Talimatı’nın 8/5 ve 9. maddeleri uyarınca PFDK’ya sevkine, SAKARYASPOR A.Ş. Kulübü görevlisi OSMAN KAYA’nın aynı müsabakadaki “saha olayı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca 07.06.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

Sakaryaspor PFDK’ya Sevk Edildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!