• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Sanatçı Adnan Yılmaz, Milletvekili Aday adayı başvurusunu yaptı

featured

Karadeniz Müzik Şirketinin kurucusu, Yönetmen, Prodüktör ve Yapımcı Adnan Yılmaz, 28. Dönem Milletvekilliği için Büyük Birlik Partisi’nden Aday adayı oldu. Yılmaz, seçilmesi halinde Milletvekili maşını kimsesiz çocuklara bağışlayacağının sözünü verdi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde Büyük Birlik Partisi’nde (BBP) Milletvekili aday adayı başvuruları hız kazandı. Devlet Sanatçısı unvanına sahip sevilen Karadeniz Sanatçısı Adnan Yılmaz, BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar’a aday adaylığı başvuru dilekçesini takdim etti. İl Başkanı Cengiz Bayar, Ses Sanatçısı ve Yönetmen Sinan Yılmaz’ın da ağabeyi olan Aday adayı Adnan Yılmaz’a müzik yaşamında olduğu üzere siyasi hayatında da başarılar diledi.

Sakaryalıdan daha çok Sakaryalıyım

Birçok sanatçının müzik sektöründe duyulmasında ve albümünde emeği olan Yönetmen Prodüktör, Yapımcı Adnan Yılmaz, başvurusu ardından yaptığı açıklamasında “Aslen Trabzon doğumluyum ama 13 yaşında Sakarya’ya geldim. Bir çok Sakaryalıdan daha çok Sakaryalım. Bu şehri ve insanlarını çok seviyorum. Trabzonspor’u destekliyorum fakat aynı zamanda da sıkı bir Sakaryaspor taraftarıyım. Sakaryaspor bir üst lige çıktığında şarkı bile yaptım. Bir çok yardım etkinliklerinde sahne aldım. Gücüm yettiğince bu etkinliklere destek oldum. Ben Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurucusu olduğu ve genel Başkanlığını yaptığı Büyük Birlik Partisi’nden Aday adayı oldum. Siyaset partiler için yapılmaz. Millet için yapılır. Ben partime değil halka hizmet için aday adayı oldum. Umuyorum ki Aday adaylığım kabul edilirde seçilirsem noter huzurunda milletvekili maşımı Sakarya’da ki kimsesiz çocuklara bağışlayacağım” dedi.

Çözüm odaklı vekil

Aday adayı Yılmaz; “Sakarya sağlıktan eğitime spora sosyal yaşama kadar tüm güzellikleri ve hizmetleri hak ediyor. Fakat bu hizmetleri yıllardır hak ettiğince alamıyor. Ben saat kaç olursa olsun vatandaşın bana her ana ulaşabileceği bir vekil olmak istiyorum. Sadece sorunları dinleyen ama kulak arkası eden değil, sorunların çözümünde olan bir vekil olacağım. Örneğin; Amatör Sporlarda Sakarya’nın enkaz görünümünden çıkarak hak ettiği seviyelere ulaşabilmesi için çalışacağım. Bu enkazı hep birlikte kaldıracağız. Bunun yanı sıra,  Sakarya’da Tarıma teşvik artırılmalı. Buna mukabil büyük bir yem fabrikası inşa edilerek hayat geçirilmeli.. BBP Genel Başkanımız Mustafa Desteci’nin önderliğinde, ülkemiz ve Sakarya için var gücüm ile çalışacağım” diye konuştu.

Sanatçı Adnan Yılmaz, Milletvekili Aday adayı başvurusunu yaptı

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!