Şehitlerimize Sünnetli Mevlit

featured

Sakarya’nın tanınmış iş adamlarından Cavit Kayrul,  vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Mevlit-İ Şerif okuturken, torunu için de büyük sünnet cemiyeti düzenliyor.

Gözünü kırpmadan vatan ve millet için canlarını feda eden Şehitlerimize yönelik Sünnet cemiyeti ile birlikte büyük bir organizasyonla yemekli Mevlid-i Şerif programı düzenleniyor. Kaynarca İlaçlama ve Aysan Gıda Tarım ve Hayvancılık firma sahibi, hayırsever iş adamı Cavit Kayrul, biricik torunu Çıınar Emir’in sünnet cemiyetine ayrı bir manevi, sorumlu misyon yükleyerek Şehitlerimize yönelik büyük Mevlit-İ programı organize ediyor. 15 Ekim Cumartesi günü akşamı kına programının ardından 16 Ekim Pazar günü ise, yemekli sünnet cemiyeti ve şehitlerimize Mevlit okutulacak. Ozanlar Perşembe Kapalı Pazar yerinde saat 09.00’da başlayacak olan yemekli program 15.00 sularında sona erecek. 15-16 Ekim tarihleri arasında İki gün sürecek olan sünnet ve Mevlit programına tüm Sakarya halkını davet eden İş insanı Cavit Kayrul; “Torunumun sünnet cemiyeti ile birlikte, hayatlarını hiçe sayarak bu güzel vatanda huzur içinde yaşıyorsak Şehitlerimiz sayesindedir. Bir nebze olsun onları hatırlamak ve Kuran-ı Kerim ziyafetiyle onları anmak, sevgili torunum Çınar Emir’in sünnet cemiyeti ile birlikte ortak organizasyon düzenlemek istedik. Tüm sevenlerimi ve Sakarya halkımızı davet ediyorum” dedi.

Şehitlerimize Sünnetli Mevlit Şehitlerimize Sünnetli Mevlit Şehitlerimize Sünnetli Mevlit

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!