• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - Adapazarı


Şehrin takımına destek olalım

featured

İlimizi Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Lig’inde temsil eden Sakarya Voleybol takımı kulüp başkanı Ömer Bektaş ve yönetimi yeni sezon öncesinde spor basını ile buluştu. Pusula 54 Kafede yapılan toplantıya Sakaryaspor eski kulüp başkanlarından Vedat Yaşlıca, Ali Fuat Belediye eski başkanı Kenan Orhan, İbrahim Turna, Orhan Tufan, Kurtuluş Turna, Cengiz Oğuz ve Generalli Sigorta temsilcisi Ercan Bakırtaş hazır bulundu.

Sakarya Voleybol Kulüp başkanı Ömer Bektaş, baş antrenör İdris Demir yönetiminde zorlu bir grupta yola çıktıklarını belirterek, şampiyonluk hedefi doğrultusunda geçen sezonki kadroya 6 önemli takviye yaptıklarını belirtti.

HEDEF SULTANLAR LİGİ

Geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek yeni sezonda da bu başarıyı sürdürmek ve Sakarya’yı en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktıklarını belirten başkan Ömer Bektaş, ; Olimpiyatlarda olsun, kulüp bazında olsun, milli takım düzeyinde olsun voleybolun yaşadığı çıkış ortada ve bu şehrinde sultanlar liginde neden bir temsilcisi olmasın diye yola çıktık. Geçen sezon bu işin kıyısı dan döndük ama inşallah bu sezon hedefe ulaşacağız’’

SAKARYA’NIN TEMSİLCİSİ

Sakarya Milletvekilimiz Çiğdem Atabek, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve Hendek Belediye başkanı Turgut Babaoglu  başta olmak üzere büyüklerimizden destek istedik. Bizde kendi çabalarımızla kaynak arayışlarımızı sürdürüyoruz. Biz Sakaya şehrine bir katma değer sağlamak için yola çıktı. Gençlerin önünü açmak Sakarya’da bu sporu zirveye taşımak istiyoruz. Olimpiyatlarda kadınların başarısı ortada neden Sakarya’dan milli takımlara sporcu kazandırmayalım ki. Bu takım şehrin takımı, eğer şehir bu takıma sahip çıkarsa Sakarya Voleybol ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın’’

OTOBÜS SORUNU VAR

Sakaryaspor bu şehrin öncü markası bizde onlardan sonra bu şehre değer katmaya çalışan en önemli branşlardan biriyiz elbette her takım gibi bizimde ekonomik desteklere ihtiyacımız var ama şehrin prestiji açısından şöyle bir eksiğimiz var. 20 Kişilik takımımız deplasmanlara 17 kişilik küçük otobüsle taşımak zorunda kalıyoruz. Hem daha sağlıklı bir ulaşım hem de şehrin prestiji açısından bu sorunu da çözmemiz lazım. Sayın valimizi ve Çiğdem hanıma konuyu ilettik ilgileneceklerini söylediler’’ dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!