1. Haberler
  2. Spor
  3. Süper Amatör küme B grubunda beraberlik yaşanmadı

Süper Amatör küme B grubunda beraberlik yaşanmadı

featured

Süper Amatör küme B grubunda beraberlik yaşanmadı

Serdivan Kışla çaya patladı

Süper Amatör Küme B grubunda dördüncü hafta içinden beraberlik çıkmadı. Lider yeşilyurdun dinlendiği hafta da İzlog Pamukova , Geyvespor  deplasmanda kazanma mutluluğu yaşadılar. Serdivan’ın ilk üç puanına farklı skorla kazanması ,Erenlersporun üçüncü maçınıda kaybederek hayal kırıklığı yaşaması B grubu içindeki önemli ayrıntılar olarak geride kaldı. Alağaçın yenilgiyle başladığı grupta üçte üç yapmasında kayde değer bir çıkış olarak B grubu içinde kendine yer buldu. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

İZLOG PAMUKOVA DOLU DİZGİN

B grubunun lider yeşilyurt ile beraber yenilgisiz iki takımdan biri olan Pamukova İzlog  üçüncü maçını da kazanarak yoluna devam etti. İddialı Pamukova deplasmanda düşmeye aday Akçayspordan üç puanı çok kolay aldı. Her iki yarıda atılan gollerle sahadan 4-0 galip ayrılan İzlog Pamukovanın bu maçta gollerini Abdullah, Özgür, Gürkan , Taha kaydetti. Bu galibiyetle 9 puanına kavuşan Pamukova temsilcisi playof iddia kulvarında göz kırptı.

BAK ŞU ALAAĞACSPORA

Alağaçspor lige farklı Yeşilyurt yenilgisiyle başladıktan sonra dur durak bilmiyor. Yeşil Beyazlılar bu yenilgiden sonra üçte üç yaparak grupta 9 puana ulaşıp Playof kulvarına adını yazdırdı. Yeşil Beyazlılar son maçlarında evlerinde 1-0 geriye düştükleri maçta Hacıkışlasporu 5-1 yendiler. Hacıkışla Sercanla öne geçti, Alaağaaç Murat canla beraberliği buldu. 48 de Uğurun attığı gol sonrası gerilen oyundan Hacıkışlaya çıkan iki kırmızı sonrası  ev sahipi, Ömer, tayyip ve Ferhatın golleriyle farkı 5-1 taşıdı.

GEYVE DEPLASMANI SEVİYOR

Sezona Hacı Kışlada elde edilen 1-0 lık deplasman galibiyetiyle başlayan Geyvespor son olarak ta gecen hafta yine deplasmanda üç puan sevinci yaşadı. Kuzukspor karşısında 1-0 geriden gelip Ömer kaan, Köksal ve Beratın golleriyle üç puana koşan geyvespor iç. saha maçında komşusu Pamukova İzloga 5-1 yenilirken bu arada birde hükmen galibiyet alarak 9 puana yükseldi.

ÇARK KENDİNE GELMEYE BAŞLADI

çarkspor üst üste iki önemli maçtan dört puan çıkartarak yeni ayak bastığı Süper Amatör kümeye alışmaya başladı. Siyah beyazlılar Erenlerspor karşısında rakibin kendi kalesine attığı gole Bedri ile devam edip 2-0 öne geçtiği maçta ikinci yarıda rakibine yakalandı. Erenlerspor Ali ve Fatihin golleriyle  karşılaşmayı 2- 2 ye getirsede son sözü ÇarksporBünyaminle söyledi ve Sakarya çark 3-2 ile üç puanın sahibi oldu. Erenlerspor ise Kocaali, Yeşilyurt yenilgilerinden sonra gelen çark yenilgisiyle üç maçı puansız geçti. Çarkspor ise bu galibiyetle yedi puana ulaştı.

SERDİVAN KIŞLAÇAY ÖNÜNDE PARLADI

B Grubunda üç maçta sadece iki beraberlikle iki puan toplayan Serdivanspor dördüncü maçında Kışlaçaya patladı. Sarı Siyahlılar ilk devresi 5-1 biten maçta rakibinden üç puanı 8-2 ile alırken ,oynadığı oyun alınan sonuçla gelecek haftalara umut yükledi. Serdivan bu galibiyetle 5 puana yükselirken Kışlaçay 4 puanda kaldı. Sarı Siyahlı ekibi evinde farka taşıyan golleri Kerem ,Muhammed (2) Kerem Şamlı, Güven, Doğukan ,Alper ,fatih kaydettiler. Konuk Kışlaçayın gollerini ise Nurdağan ile Yusuf kaydetti.

Süper Amatör küme B grubunda beraberlik yaşanmadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!