Başkan Karakullukçu, Her Yerde Teveccühle Karşılanıyor…

featured

Başkan Karakullukçu, Her Yerde Teveccühle Karşılanıyor…

Cumhur İttifakı Arifiye Belediye Başkan adayı İsmail Karakullukçu, yerel seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına devam ediyor.

Arifiye Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Arifiye Belediye Başkan Adayı İsmail Karakullukçu, seçim çalışmaları kapsamında Karaaptiler Mahallesini, Gölya Tabiat Parkını ve Arifbey Mahallesindeki esnafları ziyaret etti.

Başkan Karakullukçu’nun seçim çalışmalarına AK Parti Arifiye ilçe başkanı Veysel Ünlü, Milliyetçi Hareket Partisi Arifiye ilçe başkanı İbrahim Sert ve partililer de katılarak desteklerini sürdürüyor.

İlimizde güler yüzüyle tanınan, 15 yıldır Arifiye Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve gittiği her yerde vatandaşın büyük teveccühle karşılanan Başkan Karakullukçu yaptığı açıklamada; “15 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Arifiye’miz Sanayi, Dış Mekân Süs Bitkiciliği, Eğitim ve Nitelikli konut bakımından ilimizin yıldızı parlayan ilçesi konumunda. Görev yaptığımız 15 yıllık süre içerisinde “İşimiz Millet, Gücümüz Millet” anlayışıyla hizmet ettik. Vatandaşlarımız, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve büyüklerimizle istaşare ederek hayata geçirdiğimiz ve Arifiye’lilerin yaşam standardını yükselten projelerimiz sayesinde, Hamdolsun gittiğimiz her ortamda vatandaşımızın teveccühle karşılanıyor, teveccühle uğurlanıyoruz. Aldığımız bu motivasyonla, Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Mutlaka eksiklerimiz olmuştur. Yapamadığımız, yetiştiremediğimiz işler olabilir. Ancak, Arifiye’de uzun yıllardır konuşulan, proje olarak üretilen ne varsa gerçekleştirmek bizlere nasip oldu. İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde de ilçemizi hak ettiği noktaya getireceğiz. Eksiklerimizin farkındayız. İnşallah onları da en kısa süre içerisinde tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!