1. Haberler
  2. Haberler
  3. SAMATO 2. mezunlarını da verdi

SAMATO 2. mezunlarını da verdi

Sakarya Makina Topluluğu (SAMATO) Kariyer Merkezi; eğitim faaliyetleri kapsamında “CNC Tezgâh Operatörlüğü Kursu”nu tamamlayan Endüstri Meslek Lisesi Makina Bölümü Mezunlarına sertifikaları verildi.

 

SAMATO Kariyer Merkezi’nde gerçekleşen sertifika töreninde; Sakarya Makina İmalatçıları Birliği (SAMİB) ve Doğu Marmara Makine İmalatçıları İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (DOMİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Çelik, SAMİB kurucu Başkanı ve SAMATO Kariyer Merkezi Eğitim Komisyonu Başkanı Metin Kar, SAMİB Yönetim Kurulu Üyesi Tansel Kulak, SAMATO Kariyer Merkezi Eğitim Komisyonu Üyeleri; Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, SUBÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Çalışkan, SUBÜ Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salim Aslanlar ve Adapazarı eski Belediye Başkanı ve SAÜ eski Öğretim Görevlisi Erkal Etçioğlu tarafından öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

 

ÇELİK: “Aldıkları eğitimin faydasını gördüler”

Törende bir konuşma yapan SAMİB ve DOMİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Çelik; sertifika alan öğrencilere başarı dileklerini ileterek, kursa katılanların çalıştıkları firmalarda SAMATO’da aldıkları eğitimin faydasını görüyor olmaktan mutlu olduklarını söyledi

 

KAR: “Nitelikli insan kaynakları yetiştiriyoruz”

SAMATO Kariyer Merkezi Eğitim Komisyonu Başkanı Metin Kar ise eğitimlerin önümüzdeki süreçlerde de artarak devam edeceğini belirterek; amaçlarının başta SAMİB üyesi olmak üzere tüm firmalara nitelikli insan kaynağı yetiştirmek olduğunu vurguladı.

SAMATO 2. mezunlarını da verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!