Erenler belediyesi Büyük birlik partisi başkan adayı Şenol dinç dün akşam erenler bağlardaydı,

featured

Erenler belediyesi Büyük birlik partisi başkan adayı Şenol dinç dün akşam erenler bağlardaydı, salpazarlilar derneğindeki bağlar mahallesindeki halk ile buluşması, binlerce vatandaşın coşkulu karşılaşması ile gerçekleşti, halkın büyük birlik partisi erenler belediyesi başkan adayı şenol dinç geldiğinde ağızlarından hep beraber tek kelime şenol dinç başkan sözleri dikkatlerden kaçmadı, erenler bağlar mahallesi halkında çok büyük bir coşku vardı ,çok büyük destek ile karşılaşan şenol dinç bağlar mahallesi halkının bu samimi sevgi ve desteğine çok teşekkür etti ,bağlar mahallesi halkına erenler için bizde varız dedi,bağlar mahallesi halkının bu büyük sevgi ve desteği herkesim tarafından erenlerde secimin halk tarafından erken bittiğini başkanlarının Şenol dinç olduğunu göstermiş oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 9 Şubat 2024, 15:37

    Erenler halkı olarak Şenol Dinç Başkanımızdır yediden yetmişe gönülleri fetheden bilgi tecrübe donanımı ile halkına vereceği hizmeti başarı ile tamamlayacağına Erenleri şahlandıracağına inancımız tamdır. Şenol Dinç Başkan Erenler seninle değişir. Erenler seninle güzel.. yanınızdayız inancımız tam desteğimiz tamdır.

  2. Erenler senin ile hep destek tam destek şenol başkanım

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!